• 2024-09-28

Army Physical Fitness Test: Sådan får du dit bedste resultat

The Army Combat Fitness Test

The Army Combat Fitness Test

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Amerikanske hær soldater er forpligtet til at tage en fysisk fitness test mindst en gang hvert kalenderår, der måler deres muskelstyrke, kardiovaskulær styrke og udholdenhed.

APFT-testen (Army Physical Fitness Test) bruger tre arrangementer til at måle fysisk egnethed: push-ups, sit-ups og en tidsforskydning på to miles. Soldater skal score mindst 60 point på hver begivenhed.

Testen kan også påvirke, hvorvidt du bliver fremmet, da scores bruges i Army Enlisted Promotion System.

Hvordan Army Physical Fitness Test udføres

Prøven administreres i overensstemmelse med procedurerne beskrevet i Army Field Manual.

Soldater, der fejler nogen del af Army PFT, skal genoptage hele Army PFT inden for tre måneder (medmindre de har en godkendt medicinsk profil). Soldater, der fejler hær PFT, er ikke berettiget til forfremmelse, genoptagelse eller tilmelding forlængelse.

Hvis du ikke kan fuldføre de to-mile-løb på grund af medicinske grunde, giver Army-forskrifter mulighed for alternative aerobe begivenheder. Der er ikke nogen erstatninger til sit-ups og push-ups.

Sådan forbedres din hær PFT-score

Her er nogle tips til at forbedre dine point i push-ups, sit-ups og to-mile timed run events:

  • Armbøjninger. Korrekt håndplacering kan bestemme, hvor godt du udfører. Placer dine hænder lige under skulderhøjde og lige over skulderbredden fra hinanden, med fingrene pegende på klokken 11 (venstre hånd) og klokken 1 (højre hånd). Dine overarme (over albuerne) skal skabe en 45 grader vinkel med din torso, når du er i "nede" position.
  • Mavebøjninger. Tempo dig selv. Mange mennesker mislykkes sit-ups, fordi de starter for hurtigt og ikke matcher deres præstationer i de første 30 sekunder i resten af ​​arrangementet. Indstil et mål tempo på (ca.) 20 sit-ups på 30 sekunder. Dette kan gøres med praksis tre til fire dage om ugen i tidsindstillede 30 sekunder og et minutssæt.
  • To-Mile Timed Run. Planlægger at løbe fire til fem dage om ugen. Alternativ med hurtige løbeintervaller på 1/4 til 1/2 mile afstande ved overfartshastighed, da dette vil hjælpe dig med at udvikle "muskelhukommelse" til dit tempo. Lær at lave en to-mile løbe efter dage, du laver overkroppens arbejde (push-ups, sit-ups, pull-ups), så du vænner dig til overgangen til den aktuelle test.

Pacing og Army PFT

Til pushups og situps kan du faktisk øge dine score betydeligt om to uger. Der er et system kaldet Pushup Push og Situp Push hvor du gør pushups og situps hver dag i 10 dage lige. Så hvile du fra at gøre nogen pushup eller abdominal øvelse i 3 dage, og du genprøve dig selv på dag 14.

Men planlægger ikke at starte dette eller nogen anden øvelsesrutine i sidste øjeblik; du har større sandsynlighed for at være succesfuld, hvis du går i takt med tiden.

Overgangen fra overkroppen calisthenics del af Army PFT test gør det muligt at køre de to-mile timed løb. Brug "hviletid" mellem begivenheder for at strække din overkrop før du kører for at få det bedste resultat på fitness testen.


Interessante artikler

Computer Support Specialist Løn og Trends

Computer Support Specialist Løn og Trends

Lær her om løn variationer og udsigterne for computer support specialister baseret på region, certificering, erfaring og industri.

Top Computer Skills Arbejdsgivere Se efter på et CV

Top Computer Skills Arbejdsgivere Se efter på et CV

Her er en liste over edb-færdigheder, som arbejdsgivere søger efter på genoptagelser, omslagsbreve, jobansøgninger og interviews med eksempler.

Computer Support Specialist - Jobbeskrivelse

Computer Support Specialist - Jobbeskrivelse

Hvad er en computer support specialist? Få fakta om jobopgaver, indtjening og outlook. Se om det passer godt og lær om relaterede erhverv.

Få en oversigt over Publishing og Book Marketing

Få en oversigt over Publishing og Book Marketing

Handelsforlag og marketing hjælper med at få bøger foran forbrugeren og hjælper med at øge salget. Målet er selvfølgelig at generere indtægter.

Computer Systems Analyst Jobbeskrivelse: Løn, færdigheder og mere

Computer Systems Analyst Jobbeskrivelse: Løn, færdigheder og mere

Computersystemanalytikere hjælper virksomheder eller andre organisationer med at bruge computerteknologi effektivt og effektivt.

Skjult våben Prøvepolitik for arbejdspladser

Skjult våben Prøvepolitik for arbejdspladser

Denne prøve skjult våbenpolitik for arbejdspladser er informativ, men ikke beregnet til at blive betragtet som juridisk rådgivning til arbejdsgivere.