• 2024-05-16

6 måder at fejre national luftfart dag

J Balvin - 6 AM ft. Farruko (Official Video)

J Balvin - 6 AM ft. Farruko (Official Video)

Indholdsfortegnelse:

Anonim

National Aviation Day er en amerikansk ferie fejret den 19. august hvert år, som tilfældigvis er Orville Wrights fødselsdag. Tidligere præsident Franklin D. Roosevelt var skaberen af ​​National Aviation Day og besluttede for første gang i 1939, at nationen skulle fejre væksten og fremskridtene i luftfart. Og i dag kunne vi ikke blive enige mere.

På denne dag opfordres amerikanske statsborgere og luftfartsinteresserede til at fejre luftfartens historie, huske hvor langt vi er kommet som en nation og støtte luftfartens fremtid. National Aviation Day fejres ofte med særlige begivenheder i lufthavne og luftfartsmuseer. Skoler og uddannelsesorganisationer kan fokusere på luftfartsmæssigt materiale, og de involverede inden for luftfart gør hvad de kan for at fremme deres handel og fremme nye muligheder for luftfartsindustrien.

Har du lyst til, hvordan du kan observere denne ferie? Her er seks måder, du kan dele National Aviation Day med andre og sprede din kærlighed til vores luftfartsindustri.

  • 01 Lær om luftfartens historie

    For dem der kan flyve, er den foretrukne måde at fejre National Aviation Day fra op i himlen. Hvis du har en pilots certifikat, skal du tage fridagen til at bruge den. Hvis du flyver meget og har ekstra tid, kan du dele glæden ved flyvning med en ven eller et barn på National Aviation Day. Og hvis du aldrig har fløjet før, er dagen i dag at starte. Din lokale lufthavn eller flyeskole kan endda have særlige tilbud for første gangs flyers på National Aviation Day.

  • 03 Besøg dit lokale luftfartsmuseum

    Mange lokale museer eller historiske samfund vil være vært for særlige arrangementer inden for National Aviation Day, eller de kan tilbyde rabat til dagens aktiviteter. Hvis du aldrig har besøgt dit lokale luftfartsmuseum, er National Aviation Day en god tid at gå.

  • 04 Tak en medarbejder fra luftfartsindustrien

    Du kan lave en pilotsdag, hvis du takker ham eller hende for et godt fly, men glem ikke resten af ​​luftfartsnettet: Mekanik, dispatchere, linjer, bagagehåndterere, controllere og ingeniører har alle lige stor betydning for at lave luftfartsindustrien hvad det er. Tak en person, der gør luftfart muligt på denne dag.

  • 05 Lær et barn om fly

    Børn er måske ikke bekendt med, hvordan luftfartsindustrien gik fra Orville og Wilbur til supersoniske jetfly og NextGen-teknologier. Og børn elsker fly. Hvilken bedre dag at lære dine børn noget om fly? Læs en bog om Wright Brothers eller lav et luftfartøjsrelateret håndværk for at inspirere de yngre generationer til at tænke på luftfart.

  • 06 Bygg en model (eller papir) flyvemaskine

    National Aviation Day er en god dag at sætte sig ned og bygge et modelfly bare for sjov. Eller i det mindste vise en vis ånd rundt på kontoret med et papirfly.


  • Interessante artikler

    Sådan stiller du en ide til en film

    Sådan stiller du en ide til en film

    Når forfattere forsøger at sælge deres filmideer til filminstruktører, fejler de ofte på grund af fejl, de laver, mens de pitcher. Her er hvordan man pitcher en ide.

    6 Reklamekampagner, der faktisk skader salg

    6 Reklamekampagner, der faktisk skader salg

    Annoncekampagner fejler hele tiden. Her er seks af de største reklamer fejler, der faktisk har fået salgstallene til at falde.

    Sådan Jumpstart Din Musik Karriere

    Sådan Jumpstart Din Musik Karriere

    Her er nogle gode tips om hvordan du kan starte din musikkarriere og opbygge et fundament for at nyde den langsigtede succes som musiker.

    Flamethrowers - Kontroversielle Militære Våben

    Flamethrowers - Kontroversielle Militære Våben

    Controversy omkring flamethrowers og deres anvendelse i kamp. Det amerikanske forsvarsministerium besluttede i 1978 for ikke længere at bruge dem.

    Flash-fiktion og den succesfulde kort-korte historie

    Flash-fiktion og den succesfulde kort-korte historie

    I flash-fiktion har forfatteren meget mindre tid til at skabe en troværdig verden, før han forsøger at løse noget i den.

    Sådan finder du opfyldelse af job til moms

    Sådan finder du opfyldelse af job til moms

    Hvad værdsætter du mest: fleksibilitet, løn, familie støtte eller respekt for dine rettigheder? Med dette svar vil du være klar til at finde det rigtige arbejde for moms.