• 2024-06-30

Othaz Records Profile - Hip Hop Indie Record Etiketter

This Is How TDE Built Hip-Hop’s Most Important Indie Label

This Is How TDE Built Hip-Hop’s Most Important Indie Label

Indholdsfortegnelse:

Anonim

  • Hvad: Uafhængig hip hop-label Othaz Records
  • Hvor: Greensboro, NC, USA
  • Grundlagt af: Waleed Coyote

Tidlige år

Othaz Records blev startet på campus af Western Carolina University under grundlægger Waleed Coyotes seniorår på college. Indledningsvis blev mærkningen primært fremmet til sine medstuderende, og den fortsatte med at vokse med Waleed, da han flyttede fra studielivet til et job hos Greensboro, NC, baseret radiostation 102 Jamz.

Hvad er i et navn

Etikettenavnet Othaz er inspireret af det racedemografiske spørgsmål, der findes i mange applikationer. Normalt er det sidste valg på mange af disse former "andet", som Othazs grundlægger Waleed Coyote sagde i et nyligt interview er den boks, som han altid kontrollerer. Han sagde, at han ikke kunne lide tendensen i musik for at være en antagelse om, hvilke slags mennesker der lytter til, hvilken slags musik og navnet på etiketten er et forslag om, at det ikke vil blive bokset til at beskæftige sig med en slags musik.

Othaz Records og Mellemøsten

Othaz Records er forpligtet til at give North Carolina-baserede kunstnere deres chance i spotlighten og ønsker at introducere nationale lyttere til NC talent. Ved at blande begge Waleed's libanesiske rødder og North Carolina's geografiske beliggenhed midt på østkysten af ​​USA har etiketten betegnet Carolina lyden og regionen som Mellemøsten og gør det til et punkt at bruge deres succeser til at henlede opmærksomheden tilbage til alle kunstnerne kommer ud af området.

Othaz Records Kunstnere og Fred i Mellemøsten Projekt:

Kunstnere på Othaz Records inkluderer:

  • Ricco Barrino
  • P-Wonda
  • 336 Boyz
  • OShabazz
  • Juliani

Othaz Records 'Waleed er også involveret i fred i Mellemøsten Projekt med MC Serch. Dette projekt bringer arabiske og jødiske MC'er fra hele verden sammen på spor for at rejse penge til børnehjem i Jerusalem, der plejer børn, der har mistet deres forældre til de palæstinensiske og israelske konflikter.

Mere om Othaz Records og fred i Mellemøsten

Du kan lære mere om Othaz kunstnere her:

  • Noose YouTube Video
  • Sneakas i den israelske nyhed - denne er på hebraisk, men du kan oversætte det gratis til dit eget sprog på nettet.

Interessante artikler

Air Canada Flight 624 Crash Short of Runway

Air Canada Flight 624 Crash Short of Runway

Air Canada Flight 624 styrtede ned af banen under en tilgang til Halifax Stanfield International Airport i Nova Scotia, Canada.

Work-at-Home Call Center Jobs i Virginia

Work-at-Home Call Center Jobs i Virginia

Hvis du søger efter et arbejde i hjemmet i Virginia, skal du starte med denne liste over virksomheder, der ansætter fjernbetjeninger og entreprenører i VA.

Arbejde hjemmefra Call Center Jobs i New Hampshire

Arbejde hjemmefra Call Center Jobs i New Hampshire

Leder du efter et hjemmecentral job i New Hampshire? Denne liste er på ingen måde definitiv, men disse ansætter til arbejde i hjemmet i New Hampshire.

Wisconsin Work at Home Call Center Jobs

Wisconsin Work at Home Call Center Jobs

Hvis du bor i Wisconsin og ønsker at arbejde hjemmefra, kan du ansøge om et af de callcentre, der kunne være dit næste job.

Arbejd hjemme Call Center Jobs i West Virginia

Arbejd hjemme Call Center Jobs i West Virginia

Leder du efter et hjemmecentral job i West Virginia? Der er virksomheder, der ansætter til arbejde hjemme telefon job i hele staten.

Job-fra-hjem Call Center Jobs i New Mexico

Job-fra-hjem Call Center Jobs i New Mexico

Her er en liste over virksomheder, der tilbyder beboere i staten New Mexico jobs, hvor de kan arbejde hjemmefra som call center agenter.