• 2024-09-28

Tomahawk - Ancient Weapon In Modern Combat

World's Best Combat Tomahawk? Bone Hawk Modern Warrior

World's Best Combat Tomahawk? Bone Hawk Modern Warrior

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Det amerikanske militær drejer sig om et velkendt våben af ​​indianere til at hjælpe med kampen i Irak og Afghanistan - Tomahawk.

Gamle våben

En Tomahawk er en slags økse, der har været brugt som både et våben og et værktøj af indianere i hundreder af år. Ordet "Tomahawk" er oversat fra et ord af Virginia Algonquin indfødte hedder "Powhatan." Indfødte amerikanere har traditionelt betragtet Tomahawks som et overordnet værktøj. Men de har også brugt øksenheden i kamp - enten under hånd-til-hånd kamp eller som et kaste våben. Tomahawks blev oprindeligt lavet med sten økseformede hoveder. Disse blev senere ændret til jern og messinghoveder.

De europæiske bosættere til Nordamerika vedtog hurtigt Tomahawk som værktøj og våben, og instrumenterne blev populære handelsobjekter mellem indfødte og bosættere i de 17th og 18th århundreder. I dag er Tomahawk kaster en populær begivenhed ved amerikansk historisk genoptagelse og er også en kategori i konkurrencedygtig knivkastning. Særlige håndlavede Tomahawk er stadig lavet af mesterhåndværkere i USA og indianerne.

Militær ansøgning

Nu er U.S.Militæret vedtager Tomahawk til brug i hotspots som Irak og Afghanistan. US Army Stryker Brigade beskæftiger Tomahawks i Afghanistan, og enheden bruges af flere amerikanske rekognosceringsplanter i Irak. En Tomahawk er også inkluderet i hvert Stryker-køretøj som en del af et "værktøjssæt." En Stryker er et 4 x 4armoreret kampvogn. Soldater bruger Tomahawks til hånd-til-hånd kamp og til at tage døre ned og gå ind i bygninger.

Tomahawk viser sig at være et forskelligt instrument med flere applikationer med det amerikanske militær. Udover brugen i kamp bruger soldater også Tomahawks til at åbne kasser, grave grøfter, fjerne vejbelemper og banke improviserede eksplosive enheder og detonere landminer. Tomahawk'erne, der anvendes af det amerikanske militær, fremstilles af det amerikanske Tomahawk Company, der er baseret i Byesville, Ohio.


Interessante artikler

Computer Support Specialist Løn og Trends

Computer Support Specialist Løn og Trends

Lær her om løn variationer og udsigterne for computer support specialister baseret på region, certificering, erfaring og industri.

Top Computer Skills Arbejdsgivere Se efter på et CV

Top Computer Skills Arbejdsgivere Se efter på et CV

Her er en liste over edb-færdigheder, som arbejdsgivere søger efter på genoptagelser, omslagsbreve, jobansøgninger og interviews med eksempler.

Computer Support Specialist - Jobbeskrivelse

Computer Support Specialist - Jobbeskrivelse

Hvad er en computer support specialist? Få fakta om jobopgaver, indtjening og outlook. Se om det passer godt og lær om relaterede erhverv.

Få en oversigt over Publishing og Book Marketing

Få en oversigt over Publishing og Book Marketing

Handelsforlag og marketing hjælper med at få bøger foran forbrugeren og hjælper med at øge salget. Målet er selvfølgelig at generere indtægter.

Computer Systems Analyst Jobbeskrivelse: Løn, færdigheder og mere

Computer Systems Analyst Jobbeskrivelse: Løn, færdigheder og mere

Computersystemanalytikere hjælper virksomheder eller andre organisationer med at bruge computerteknologi effektivt og effektivt.

Skjult våben Prøvepolitik for arbejdspladser

Skjult våben Prøvepolitik for arbejdspladser

Denne prøve skjult våbenpolitik for arbejdspladser er informativ, men ikke beregnet til at blive betragtet som juridisk rådgivning til arbejdsgivere.